29/6/11

Pastís fresc (o no)



Ingredients:

10 lonxes de pernil salat
9 llesques de pa de motlle (millor sense vora)
primentó roig
formatge feta
formatge gouda
ceba fregida
2 ous
orenga
sal

(aquests ingredients són intercanviables per qualsevol atre que tingueu per la nevera i vos vingue de gust: olives, pernil dolç, un atre tipo de formatge...)

Preparació:

Afagem un recipient de vidre i el forrem en una capa de pernil salat, dixant que surtiguen una mica les vores pel cantó, perquè  quan estigue farcit les doblegarem. A continuació posem una capa de pa, una capa de formatge feta i primentó, i una atra capa de pa.
Batem los dos ous, posem sal i orenga. Aboquem la mitat de l'ou batut damunt de la última capa de pa. Fem una atra capa en lo formatge gouda i la ceba fregida, i una atra capa de pa. Aboquem l'ou batut que queda damunt d'esta capa de pa, i anem tancant en lo pernil salat que mos havia sobrat fent com un paquetet.

Ho posem al forn uns 15 minuts a 170º. Ho traiem, i dixem gelar. Al dia següent estarà més bo. Però si mos ve de gust calent, lo podem consumir immediatament, lo formatge se fon...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada