20/6/11

Sablés d'avellana





Ingredients:

125g de farina
30g d'avellanes torrades
50g de mantega
60g de sucre moreno
1 rovell d'ou
xocolate pa desfer

Preparació:

Barregem tots los ingredients en un bol menos lo xocolate. Ho pastem bé i ho dixem a la nevera 30 minuts.

Posem a precanlentar lo forn a 150º. Traiem la massa de la nevera i en un rodillo la estenem. En los diferents motlles anem traient les sablés i posant-les a la llanda damunt d'un paper de forn. Quan tinguem la llanda plena, ho posem al forn 10 minuts. 

Quan estiguen, les dixem gelar una mica. I després desfem lo xocolate. En l'ajuda d'una cullera o qualsevol atre utensili de cuina que vos vaigue bé, anem escampant lo xocolate i fent tiretes amunt les sablés a la mateixa llanda del forn. Quan estigue gelat del tot, les desfem i posem en una safata.

Ideals pa acompanyar lo té o lo café.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada