11/12/11

Wonton de carn i verdures *Xina





Ingredients:  

200g de pasta wonton*
250g de magre de porc triturat
1 ceba
1 pastanaga
1 primentó verd
sal
pebre
oli
salsa de soja*
salsa dolça picant*

* Aquests ingredients los compro a un supermercat oriental.


Preparació:

Pelem la ceba, la pastanaga i lo primentó. Ho triturem i ho barregem en lo magre de porc. Posem sal, pebre i salsa de soja.

Agafem les làmines de pasta wonton i les anem farcint i donant la forma que vulguem. Jo sempre ne faig més que menos i los congelo sense coure.


Si veem que les puntes no se mos anganxen bé, mos xopem una mica los dits en aigua, ho pasem per la pasta, i farà que s'apegue.

Una vegada fets, ho posem a coure al vapor. Jo utilitzo una vaporera de silicona, però hi ha altres mètodes. Posem un tros de paper de forn a sota per a que no s'anganxe, i a coure.



Ens uns deu minuts ho tindrem cuit. Per acompanyar estan molt bons en una salsa dolça picant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada