16/5/12

Tabulé *Marroc




Ingredients:

cous-cous
1 ceba tendra
1 tomaca
1 primentó verd
2 pastanagues
caldo verdura
sal 
oli
comí en pols
pebre
menta

Preparació:

Acalentem lo caldo de verdura i posem a un bol les racions de cous-cous. Depenent del minjadors que sigueu, jo poso de 4 a 5 cullerades per persona i de caldo, la mida que face lo cous-cous, més un quart. (És a dir, si poso un got de cous-cous, posaré un got i una quart d'aigua). També depèn molt de com vos agrade de fet. És qüestió d'anar experiementant i quedar-se en lo que a un li agrada.

Quan estigue lo caldo calent, lo tirarem damunt del cous-cous, un xorret d'oli i remenarem fins que se quede cuit (no han de quedar grúmols!)
 Dixarem gelar.

Rentarem, pelarem i tallarem la verdura a trossets ben xicotets.

Quan estigue gelat, ho barrejarem tot, especiarem al gust i ho posarem a la nevera per a minjar-ho ben fresquet!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada