13/6/12

Coca de ceba, tomaca, aspàrrecs i primentó







Ingredients:

Per a la massa:

1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
sal 
la farina que entre

Per al coc:

4 tomaques de la pereta
2 cebes tendres
10 aspàrrecs
½ primentó roig
Sal
Oli
Pebre


Preparació:

Barregem la farina en la llevadura i després en la resta d’ingredients fins aconseguir una massa. Si tenim temps, dixem reposar la massa unes dues hores.

Rentem i tallem los aspàrrecs a trossets i los fem a la planxa (si los fiquessem directament a la coca quedaries crus i durs).

Rentem, pelem i tallem les cebes a rodanxes fines.

Rentem i tallem les tomaques a rodanxes.

Rentem i tallem tires de primentó fines.

Fem la massa en la forma desitjada (redona, quadrada, rectangular...) i li posem al damunt les rodanxes de tomaca, les tires de primentó, les rodanxes de ceba i los aspàrrecs. Salpebrem i tirem un xorret d’oli.

Ho posem al forn uns 15-20 minuts a foc mitjà i ja tenim la coca feta. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada