4/6/12

Culleretes


De Paté de gentilles i de brie i pera


Ingredients:

1 ceba
2 alls
850ml de caldo vegetal
175g gentilles
1 ou
2 cullerades llet de soja
1 pera
1 tall de formatge brie
10 tomaques cherry
Salsa pesto
Mayonesa
Mostassa antiga
Oli
sal
1 cullerada de garam masala
2 cullerades julivert
½ cullerada cilantre

Preparació:

Fem lo paté de gentilles lo dia ans tot sofregint la ceba i los alls. Quan estiguen, aboquem lo caldo de verdura i les gentilles. Condimentem en lo garam masala, julivert, cilantre i sal. Quan haigue reduït i estiguen les gentilles cuites, tirem l’ou i les dues cullerades de llet de soja. Ho triturem tot i ho posem en un motlle engrassat amb oli. Ho coem al forn.

Barregem una mica de mayonesa i una mica de mostassa antiga al gust.

Rentem, pelem i tallem al pera a trossets.

Muntem les culleretes. A unes posem un trosset del paté de gentilles en una mica de mayonesa de mostassa al damunt i mitja cherry.

A les atres, un trosset de brie, un trosset de pera i salsa pesto.

Servir i minjar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada