Ingredients:
225g farina de
cigrons
100g mantega
200g formatge
feta*
300g espinacs
1 dent d’all
3 ous
1 tomaca de pera
Aigua gelada
Llavors de ruella
Sal
Pebre
Nou moscada
Oli
*podeu posar lo
formatge que més vos agrade
Preparació:
Barregem la
farina de cigrons en la mantega, sal al gust, les llavors de ruella i una mica
d’aigua (la que veiguem que face falta per a obtenir una massa moldejable).
Estirem la massa
i li donem la forma de la tartaleta utilitzant un motlle.
Les posem als motlles
corresponents i les coem 10 minuts al forn a uns 200º.
Rentem i tallem
los espinacs i los saltegem en un xorret d’oli i la dent d’all trinxada.
Batem los ous i
salpebrem.
Rentem la tomaca
i la tallem a rodanxes.
Omplim les tartaletes
en lo formatge, los espinacs, l’ou i ho decorem en una rodanxa de tomaca.
Ho coem al forn a
la mateixa temperatura fins que l’ou se qualle (uns 5 minuts).
Les podem servir
tant gelades com calentes. Bon profit!!
quin goig de cassoletes Cristina! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. petonets
ResponElimina