11/9/12

Tartaletes de formatge, espinacs i ou






Ingredients:

225g farina de cigrons
100g mantega
200g formatge feta*
300g espinacs
1 dent d’all
3 ous
1 tomaca de pera
Aigua gelada
Llavors de ruella
Sal
Pebre
Nou moscada
Oli


*podeu posar lo formatge que més vos agrade


Preparació:

Barregem la farina de cigrons en la mantega, sal al gust, les llavors de ruella i una mica d’aigua (la que veiguem que face falta per a obtenir una massa moldejable).

Estirem la massa i li donem la forma de la tartaleta utilitzant un motlle. 



Les posem als motlles corresponents i les coem 10 minuts al forn a uns 200º.



Rentem i tallem los espinacs i los saltegem en un xorret d’oli i la dent d’all trinxada.

Batem los ous i salpebrem.

Rentem la tomaca i la tallem a rodanxes.

Omplim les tartaletes en lo formatge, los espinacs, l’ou i ho decorem en una rodanxa de tomaca.



Ho coem al forn a la mateixa temperatura fins que l’ou se qualle (uns 5 minuts).



Les podem servir tant gelades com calentes. Bon profit!!


1 comentari:

  1. quin goig de cassoletes Cristina! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. petonets

    ResponElimina