18/4/13

Arròs de crancs i galeres





Ingredients:

2 alls
1 ceba
1 tomaca
1 primentó verd
50g de pèsols
1l de caldo de peix
10 crancs
6 galeres
Arròs Montsià per a 4
Sal
Oli
Safrà

Preparació:

Rentem, pelem i tallem a trossets menuts lo primentó, la tomaca, la ceba i los alls. Ho posem a la paella en un bon xorro d’oli i ho sofregim.



Tallem les potes dels crancs i les galeres. Les galeres també les tallarem en tres trossos.

Afegim les galeres i los crancs al sofregit.




Remenem bé i quan estigue doradet, afegim l’arròs i lo sofregim una mica.



Tirem lo caldo de peix, los pèsols i quan estigue a punt d’acabar de coure lo safrà. Anem coent a forc lent i parem 5 minuts abans per a que s’acabe de fer tapat.





1 comentari: