28/10/13

Amanida de gentilles



Ingredients:

200g gentilles
2 alls porros
Amanida d’algues
2 pastanagues
1 tomaca
Sal
Oli

Preparació:

Coem les gentilles en l’olla a presió en un xorret d’oli i una mica de sal. Quan estiguen cuites les dixem gelar i reservem.

Rentem, pelem i tallem los alls porros. Los coem al vapor.

Tot això ho podem tenir fet del dia ans i així estarà fresquet.

Posem a remulla uns 10 minuts en aigua l’amanida d’algues (wakame, kombu, agar-agar, akamodoki i ogo nori). Quan estiguen hidratades les tallem a trossets i posem a un bol.


Pelem i tallem les pastanagues a trossets i les afegim al bol. Rentem i tallem la tomaca i també l’afegim al bol.

Tallem los alls porros a trossets i ho posem al bol. Salem.


Afegim les gentilles, un xorret d’oli, barregem bé i ja podem minjar. I sinó per a la carmanyola d’en san demà també estarà molt bona.


2 comentaris:

  1. Quina gràcia això de "gentilles"...a partir d'ara els diré així, a veure si així a les nenes els agraden més!!! Una amanida molt xula!

    ResponElimina
  2. la Montse Bradford em va explicar que si bullim llegum amb algues són més fàcils de digerir, evitant les flatulències que se'n generen
    bona combinació!!!

    ResponElimina