22/12/13

Pollastre farcit de tomaques seques


Una recepta ràpida, senzilla i lleugera pa les festes que venen.




Ingredients:

4 pits de pollastre
Tomaques seques
Sal
Pebre
Gingebre
Herbes provençals

Preparació:

Obrim bé los pits de pollastre i los posem junts de dos en dos. Salpebrem, posem los trossets de tomaques seques al damunt, tirem una mica de gingebre, herbes provençals i un xorret d’oli. 



Ho emboliquem bé en paper de film de manera que quede ben apretat per a que no se desface a la cocció.
 
Ho posem dins d’una olla, ho cobrim d’aigua i ho posem a bullir durant 30 minuts.

Ho traiem, desfem el paper i ja podem servir tallat a rodanxes i acompanyat de la salsa que més vos agrade: salsa mostassa, salsa de massana al cava, salsa de piquillos, salsa de ceba al vi, salsa de ceps...


Una altra opció és servi-ho gelat en una salsa de iogurt o bé en un oli aromatitzat, picant...

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Ostres un plat amb moltes possibilitats! Em vénen al cap un munt de salses que hi combinarien brutalment! Petons i Bones Festes!

    ResponElimina
  2. És molt bona idea, el fet de fer-lo bullit deu quedar molt suau. L'haurem de provar de fer-lo

    ResponElimina