1/12/13

XX Jornades Gastronómiques dels cítrics, restaurant Palmeres

 
http://www.alcanar.org/niv2.php?id=363
Cliqueu a la imatge per vore lo llibret.

 

Lo restaurant Palmeres se troba al municipi de Les Cases d'Alcanar. És un restaurant que mos agrada molt pel tracte i la qualitat. I a continuació vos presento lo menú de les XX Jornades Gastronòmiques dels cítrics del que hem pogut gaudir en bona companyia.

Lo menú és tancat i pots escollir segon plat, així com lo vi o cava a beure.

Comença en una copa de cava, però s'ens ha ofert la possibilitat de fer cervesa, vermut o refresc.

Després mos hem decantat pel vi blanc, Vall Major (do Terra Alta). Però també hi ha l'opció de fer un vi negre Primicia-criança (do Terra Alta) o lo cava Dibon brut reserva.


D'entrants hi ha musclos al vapor, navalles a la planxa i closïsses a la marinera. A taula érem sis persones, i mos han tret un plat per a cada dos.


Per continuar, un matrimoni de foie i paté de campanya en lo seu pa torrat, sal maldon i sal maldon volcànica. Hem demanat més pa i l'han tret de seguida.



De segon plat podíem triar entre: arròs caldós de llomantol, entrecot a la planxa amb espàrrecs verds amb picada de clementina o suquet de peix. Quatre persones mos hem decidit per l'arròs i dos per l'entrecot. L'arròs estava boníssim!!





De postres al menú se podria triar entre sorbet de mandarina al vodka o taronja cremada amb nata i ameles, però també mos han ofert los postres de la casa com a opció, així que hem acabat fent lo sorbet de mandarina, una mousse de xocolata i uns profiterols segons les preferències de cadascú.
Lo detall del sorbet ha segut que mos han tret l'ampolla i ens hem posat lo vodka al gust.






I per acabar, cafés, infusions i licors.


Preu del menú, 30 euros que hem pagat ben a gust.

Si voleu saber més del restaurant, descobrir la carta i atres menús dels que disposen, podeu seguir lo seu facebook : Restaurant Palmeres

2 comentaris:

  1. Quina passada de menú!!! Qui el pogués tastar! Petons!

    ResponElimina
  2. Molt bon restaurant,amavilitat a l'ora de servir i molt bò en relaciò calitat preu,menus amb preus molt assequibles i el menjar molt fresc i molt bò.!!!
    Us el recomano !!

    ResponElimina