10/3/14

Jornades Gastronòmiques de la Galera, restaurant Can Batiste



Lo restaurant Can Batiste se troba a Sant Carles de la Ràpita. Ara feia uns quants anys que no hi havíem anat, i aprofitant que eren les Jornades Gastronòmiques de la Galera, vam decidir provar lo seu menú que a continuació vos describim.

Per començar mos van servir un vi blanc, "somdinou" garnatxa blanca i de la Terra Alta què estava fresquet i entrava molt bé.




Vam començar lo menú en un tàrtar d'alvocat i galeres amb sipietes de la punxa què estava molt encertat. Va ser un dels plats què més mos va agradar a la taula.


A continuació, un caneló de galera, rap i calamar en crema de galeres. Lo caneló no mos va convèncer massa, però la crema, què més bé era un brou, estava molt bo.


Lo tronc de galera arrebossat amb panko i maionesa de wasabi suau mos va sorprendre, perquè no havíem minjat mai la galera d'aquesta manera. Normalment mos ho trobem en llangostins, però minjar la galera així sense punxar-se de tant en tant també s'agraix. La maionesa de wasabi encertada, però vam anyorar lo picant ;)


Un plat diferent va ser lo saltat de galeres amb ceba morada i anís estrellat. L'aní li donava un gust ben curiós. Al punt i molt bo. Tots vam acabar sucant-t'hi pa!


I per acabar los entrants, uns calçots en romesco fet en ous de galeres. Bons. 


Com a plat principal hi havia un arròs de galeres en carxofa i mongetes de santa pau què estava perfecte. Però també hi havia opció (amb suplement de 5 euros) un rap en suquet i galeres o bé escrita amb galeres també. A la taula mos vam decantar per l'arròs i pel rap.



Los postres mos van decepcionar una mica. (de fet no tinc ni foto perquè xerrant, xerrant mos vam despistar), gairebé se'ls hi havien acabat tots i només quedava brownie de xocolata i gelat i sorbet de llimona. Lo sorbet no era res de l'altre món i lo brownie, los que lo van provar, no los hi va acabar de convèncer. Va ser una llàstima perquè tot lo dinar havia estat molt bé.

Després vam fer cafès.

Tot lo menú surt per 35 euros (suplement de 5 euros més si hagafes algun dels plats de peix). Molt bé si no fos perquè van fluixejar als postres.

Aquí teniu la seva web: http://www.canbatiste.com

1 comentari:

  1. Llàstima dels postres perquè la resta de plats tenen una pinta fabulosa! Quines ganes de menjar galeres! Petons!

    ResponElimina