20/5/14

Coca de ceba i formatge de cabra





Ingredients:



Per a la massa:

1 got d'oli (mida café)

1 got aigua tebia (mida café)

1/2 sobre de llevadura

sal 

la farina que entre



4 cebes

200ml crema vegetal

250g formatge de cabra

Sal

Oli

Orenga

Pebre



Preparació:



Barregem tots los ingredients per a fer la massa. La dixarem reposar ½ hora i ja la podrem estendre en un corró.



Pelem, rentem i tallem les cebes a juliana i les sofregim en un xorret d’oli. Salem.



Quan estigue casi feta la posem damunt la massa què haurem estès damunt d’un paper a una llanda de forn. Tirarem pebre i orenga per damunt.




Repartirem la crema vegetal i tallarem lo formatge de cabra a trossets què repartirem per sobre la coca.




Ho courem al forn fins que estigue feta.




4 comentaris:

  1. La ceba i el formatge de cabra combinen molt bé, segur que està boníssima aquesta coca! Una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Una combinació que mai falla, la ceba amb formatge rulo. Molt bona, la coca!

    ResponElimina