24/5/14

Magdalenes d'aulives en frosting de formatge




Ingredients:

250g de farina de força

50g de llevat

2 ous

1 sobre de graciosa

1/2 got de llet d’ avena (o la que gasteu/ vulgueu)

130g aulives sense pinyol

200g formatge d’untar

Primentó picant

Menta

Sal



Motlles magdalenes de paper



Preparació:



Precalentem lo forn a 170º.



Barregem los ous, la farina, lo llevat, los sobrets de graciosa, la llet i sal al gust fins obtenir una massa enganxosa.



Tallem les aulives a rodanxes i les barregem en la massa.



Posem una mica de massa a cada motlle i ho posem a coure al forn entre 10 i 15 minuts. Quan veiguem que ha pujat i comencen a estar doradetes ja les podem treure.


 

Mentrestant barregem 100g de formatge d’untar en primentó picant al gust, i los altres 100g en la menta.



Quan les madalenes estiguin gelades, les decorem en lo formatge.




No vos recorden res??? ;P



2 comentaris:

  1. Ostres quina pinta!!! Una idea genial per un aperitiu!

    ResponElimina
  2. Toma Ya! que reboníssimes, al meu fill li tornarien boig! Me les apunto! Un petó maca

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina