10/5/14

Spaghetti alle zucchine e zafferano (espaguetis en carabassó al safrà)




 
Ingredients:

1 ceba

2 carabassons

200ml crema vegetal

Espaguetis integrals

Sal

Oli

Pebre

Safrà



Preparació:



Pelem, rentem i tallem la ceba i la posem a sofregir en un xorro d’oli.

Rentem i tallem los carabassons a bastonets i los afegim al sofregit. Salpebrem.






Bullim los espaguetis i los reservem.





Quan los bastonets de carabassó estiguin una mica cuits, afegim la crema vegetal, lo safrà i remenem bé, dixem coure poc a poc. Corregim de sal si és necessari.


 

Una vegada cuita la salsa, la barregem en los espaguetis i servim. Bon profit!

2 comentaris:

  1. Aquesta pasta tan sucosa i amb aquesta verduretes...entra ja pels ulls! Petons!

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta aquest plat de pasta, segur que és deliciós! Me l'apunto, una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina