2/6/14

Pastís d'arròs i asbargínya




Ingredients:

200g arròs integral

2 tomaques

1 asbargínya gran

Formatge gorgonzola (o aquell que vos agrade)

Sal

Pebre

Oli

Cardamono



Preparació:



Coem l’arròs en cardamono i una mica de sal.

Mentrestant, rentem i tallem les asbargínyes a rodanxes. Les salem i les coem a la planxa.



Rentem i tallem a trossets les tomaques i les posem a la base de la safata. Salpebrem.





Fem una capa en les asbargínyes i al damunt hi repartim d’arròs. Posem uns trossets d’asbargínya al damunt i una mica de formatge gorgonzola. Ho coem una mica al foc i ja podem servir.







Se pot minjar tant gelat com calent.


2 comentaris:

  1. Té una pinta deliciosa! M'encanten les albergínies i aquest arròs segur que m'agradaria molt! un petó Cristina!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. El trobo ben original aquest pastís, Cristina!! Que bo!

    ResponElimina