24/9/14

Andhra capsicum masala (primentons en cacaus i coco) *Índia



Avui tenim un plat de la Índia tret d’un llibre que me vaig comprar fa uns quants anys: Cocina india para occidentales


És un llibre molt ben estructurant i en moltes receptes. Ja n’he fet unes quantes, no sempre seguint al peu de la lletra, però si adaptant com esta que tenim a continuació.

I és que mai me’n cansaria del minjar de la Índia! :)






Ingredients:

6 primentons verds

50g sèsam

50g cacaus

50g coco ratllat

1 c xile en pols

3 c de cilantre en gra

1 c de llavors de mostassa

½ tassa d’aigua calenta

Oli

Sal



Preparació:



Torrem a una paella lo cilantre,lo xile, lo sèsam, los cacaus i lo coco. Quan estigue doradet, ho triturem tot.





Posem oli a al paella i saltegem les llavors de mostassa, a continuació afegim lo que hem triturat i ho cuinem fins que l’oli se separe del masala.

Rentem i tallem los primentons al gust. Ho afegim a la paella, salem i coem uns 3 minuts.





Afegim l’aigua calenta i dixem coure fins reduir.




Servim calent acompanyat d’una mica de naan per a menjar.


1 comentari:

  1. Molt original i diferent Cristina! Una abracada!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina