18/3/15

Nigiri de polp *Japó




Ingredients:

Arròs blanc

Pota de polp cuita


Tamari

Wasabi (opcional)



Preparació:

Rentem bé l’arròs fins que l’aigua ja no surtigue blanca. Lo posem a coure a l’arrossera.

Quan estigue cuit, lo barregem en una cullerada de vinagre de sushi.

Ho dixem gelar.





Tallem la pota de polp a rodanxes.

Quan l’arròs estigue gelat, anem fent los onigiri. Jo vaig comprar-me uns motlles que van molt bé. Serveix per fer-los de dos en dos. Sinó agafem una mica d’arròs amb la mà i li anem donant forma.




Muntem los nigiri posant una mica de wasabi entre l’arròs i lo polp i los anem col·locant a la safata que vulguem utilitzar per servir-los. Si no voleu posar-hi wasabi perquè és massa fort, sense també estan bons.





Servim acompanyats d’una mica de tamari per a sucar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada