8/4/15

Espaguetis amb salsa de camagrocs i tartufata amb boletus




Ingredients:

Per a la pasta:

100g de farina per cada ou

Sal



Per a la salsa:

Camagrocs secs

2 c de tartufata amb boletus

1 all porro

200g crema vegetal

Sal

Oli



Preparació:



Posarem los camagrocs a remulla per a que se rehidraten.



Prepararem la massa per a la pasta tot barrejant la farina, los ous i sal al gust. Si no heu de fer una salsa molt condimentada, també li podeu afegir alguna espècie per donar-li un sabor diferent.





Una vegada tindrem la massa ben consistent i l’haurem amassat bé, l’haurem de passar per la màquina de fer pasta. per fer això, necessitarem tallar a trossets la massa, fer les boles segons la mida de la vostra màquina, posar una mica de farina ala màquina per a que no s’enganxe i començar a fer passar la massa per a que se vaigue aplanant.





Una vegada tindrem la massa ben plana, afegirem lo complement per fer la pasta com vulguem. En aquest cas, he fet espaguetis.





Tornem a tirar una mica de farina a la màquina i comencem a passar la massa a poc a poc. Si poseu una safata a baix per a que vaiguen caient los espaguetis, millor.





A mesura que se van fent, los hi tirem un polsim de farina per a que no s’enganxen los uns als altres.



Trinxem l’all porro i lo posem a sofregir.



A continuació escorrem bé los camagrocs i los afegim al sofregit. Salem al gust.



Ho dorem una mica i tirem la crema vegetal i les dos cullerades de tartufata amb boletus.



Remenem bé, corregim de sal i dixem reduir a foc lent.






Bullir la pasta amb aigua. Al ser pasta fresca, amb uns 3 min ja està al dente.



Retirem i escorrem bé. Servim amb la salsa i una fulla d’aufapiga fresca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada