Per a la
pasta:
100g de
farina per cada ou
Sal
Per a la
salsa:
Camagrocs
secs
2 c de
tartufata amb boletus
1 all porro
200g crema
vegetal
Sal
Oli
Preparació:
Posarem los
camagrocs a remulla per a que se rehidraten.
Prepararem
la massa per a la pasta tot barrejant la farina, los ous i sal al gust. Si no
heu de fer una salsa molt condimentada, també li podeu afegir alguna espècie
per donar-li un sabor diferent.
Una vegada
tindrem la massa ben consistent i l’haurem amassat bé, l’haurem de passar per
la màquina de fer pasta. per fer això, necessitarem tallar a trossets la massa,
fer les boles segons la mida de la vostra màquina, posar una mica de farina ala
màquina per a que no s’enganxe i començar a fer passar la massa per a que se
vaigue aplanant.
Una vegada
tindrem la massa ben plana, afegirem lo complement per fer la pasta com
vulguem. En aquest cas, he fet espaguetis.
Tornem a
tirar una mica de farina a la màquina i comencem a passar la massa a poc a poc.
Si poseu una safata a baix per a que vaiguen caient los espaguetis, millor.
A mesura que
se van fent, los hi tirem un polsim de farina per a que no s’enganxen los uns
als altres.
Trinxem l’all
porro i lo posem a sofregir.
A continuació escorrem bé los camagrocs i los
afegim al sofregit. Salem al gust.
Ho dorem una mica i tirem la crema vegetal i
les dos cullerades de tartufata amb boletus.
Remenem bé, corregim de sal i
dixem reduir a foc lent.
Bullir la
pasta amb aigua. Al ser pasta fresca, amb uns 3 min ja està al dente.
Retirem i
escorrem bé. Servim amb la salsa i una fulla d’aufapiga fresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada