30/5/15

Pa de llet i cireres





Ingredients:
1kg farina
80cl llet vegetal (avena, ametlla, soja..)
50g sucre morè (+ el que tirarem per damunt)
100ml oli
18g llevadura
10g sal
Cireres

* Si vos agrada molt dolç podeu augmentar lo sucre, però les cireres i lo sucre del damunt ja ho endolcix.

Preparació:
Posem a la panificadora la farina, la llevadura, l’oli, lo sucre, la sal i la llet. Fem la massa.
(Si no teniu panificadora també ho podeu pastar a mà, és lo mateix)
Mentrestant rentem les cireres, les tallem per la meitat i los hi traiem lo pinyol.
Precalentem lo forn a 180º.
Una vegada feta la massa, separem la meitat per a fer los panets i l’altra meitat la dixem a la panificadora i la coem allí per obtenir un pa de llet.



Anem fent boletes de la massa i les posem damunt d’un paper vegetal a una llanda de forn. Posem les cireres damunt i una mica de sucre. Ho enfornem i coem fins que veiguem que ha pujat i se comença a dorar.


Traiem l'altre pa de la panificadora.
Dixem gelar i a disfrutar del temps de cireres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada