19/8/15

Arròs de nècores





Ingredients:
(8-10pax)

8 nècores mitjanes
1 kg d’arròs Montsià
5 alls
2 cebes
8 tomaques
Julivert
10 avellanes
3l caldo de peix
2 sèpies
Sal
Pebre
Oli
Vi blanc

Preparació:
Partim les nècores per la mitat tot pegant-los-hi un cop sec amb lo mànec del ganivet, per exemple.
Posem un xorro d’oli a la cassola i les saltegem una mica per a que l’oli agafe bon gust. Les traiem i reservem.


Trinxem 4 alls i los dorem a l’oli.


Pelem, rentem i trinxem la ceba i l’afegim al sofregit.


Pelem  les tomaques, les triturem i afegim per acabar de fer un bon sofregit. Salpebrem.


Netegem bé la sèpia i la tallem a daus ben menuts. L’afegim al sofregit. Al cap d’un moment, tirem un xorret de vi blanc.


Quan lo sofregit estigue fet, afegim l’arròs i remenem bé. 



A continuació tirem lo caldo de peix i dixem que se cogue una mica.



Posem les nècores a l’arròs i dixem que s’acabe de coure.


Servim calent.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada