7/9/15

Conill guisat en rovellons

Que no minge carn, no vol dir que no ne sapigue cuinar... de tant en tant, entre tofu, seitan i llegums a casa algú se'n alegra ;)





Ingredients:
½ conill tallat
1 ceba
2 dents d’all
Pèsols
Rovellons
2 tomaques
Vi blanc
Sal
Oli
Pebre
Romer
Saboritja

Preparació:
Salpebrem lo conill i lo marquem a la cassola de terra en un xorret d’oli. Traiem i reservem.
En lo mateix oli fem lo sofregit. Pelem i trinxem la tomaca i tallem la ceba. Afegim les dents d’alls sanceres.  


Quan lo sofregit estigue afegim lo conill, lo romer i la saboritja. Tirem un xorret de vi blanc i reduïm.


Remenem la cassola de tant en tant i a continuació afegim los rovellons nets i tallats a trossos.
Tirem un got d’aigua i los pèsols i dixem reduir. Rectifiquem de sal i acabem de coure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada