13/1/16

Magdalenes integrals d'aulives, panís i formatge feta






Ingredients:
60g aulives verdes sense pinyol
40g panís
100g feta
250g de farina integral
50g llevat
2 ous
1 sobre de graciosa
1/2 got llet d’avena (o la que vulgueu)
Sal

Preparació:
Precalentem lo forn a 180º.
Tallem les aulives a rodanxes i les escorrem. Posem lo panís a l’escorredor i tallem lo feta a daus i també lo dixem escórrer bé.


Mentrestant barregem lo llevat en la llet d’avena a temperatura ambient. Ho barregem bé en los ous, sal al gust i anem afegint farina i lo sobre  de graciosa i remenant per tal d’aconseguir una massa toveta.



Afegim les aulives, lo feta i lo panís. Remenem bé i ho anem posat als motlles. No ompliu lo motlle fins dalt, només a la mitat, perquè després ja creixen.



Ho posem al forn i coem durant uns 15- 20 minuts. Tot depenent del forn que tingueu.
Les traiem i les dixem gelar damunt d’una reixa.


Ja tenim magdalenes salades per esmorzar, berenar o acompanyar qualsevol plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada