27/6/16

El Vergel veggie restaurant

El Vergel és sense dubte lo millor restaurant veggie de Tarragona.L'altre dia vam repetir i me'n vaig adonar de que encara no vos havia parlat d'aquest restaurant. Una opció sana, bona i equilibrada encara que no sigueu vegetarians. Proveu-lo, segur que no vos decepciona.

http://elvergeltarragona.com/

Natros vam anar de menú migdia. No tenen carta, sempre és menú migdia o nit i festius amb opció de fer menú complet o menú mini. Tot fet per ells. Lo menú lo cambien cada dia i ofereixen tíquets de descompte als clients a utilitzar entre setmana.

Al menú sempre entra aigua, però també hi ha l'opció d'altres begudes com sucs de pressió en fred, vins, cerveses... Aquesta vegada vam escollir dues cerveses.

De primers vam escollir una sopa de gentilles ben especiada (boníssima!) i unes pakores amb salsa de iogurt.
Lo pa artesà també molt bo.


Per segon vam fer unes empanadilles argentines de verdura i seitán amb ximixurri i allioli, i un plat de orecchiette amb verdures picants.I de postres gelat de yuzu i llima i un cupcake de pastanaga amb crema de xocolata blanca.Per acabar d'arrodonir-ho tens opció a café o bé triar un dels seus tés i infusions de la seva extensa carta.

Un lloc tranquil, agradable i menjar de qualitat vegetarià. 


1 comentari:

  1. Fa molt bona pinta tot! i encara que jo no sóc ni vegetariana ni vegana si que m'agrada de tant en tant anar a aquests restaurants, així que anotat per quan visiti Tarragona. Un petó!

    ResponElimina