16/8/16

Viatjant i minjant per... Costa Rica! (II)



A banda d’asentarmos a minjar, durant lo nostre viatge també vam tenir l’oportunitat de participar a una mini classe de cuina per a preparar empanadas de masa, un altre dels plat nacionals que un pot trobar a qualsevol soda o cafeteria del país.
La recepta és ben senzilla i està realment bona.


 
Ingredients:
(per a 10-12)
2 tasses de farina de panís
½ tassa de formatge (millor si és dels que es desfà amb la calor tipus mozarella)
½ tassa de frijoles molidos (fesols negres cuits, mostassa, oli, sucre i tabasco opcional)
½ tassa d’aigua
Sal

Preparació:
Fem la massa tot barrejant la feina de panís i l’aigua i la sal al gust fins obtenir una massa compacta com si anéssim a fer galetes.
Fem boletes de manera que mos càpiguen dins del nostre puny.


Les aplanem damunt d’una fulla de banano (en cas de no tenir-ne utilitzar paper vegetal) tot donant-los-hi forma redona.


Ho farcim en lo formatge i los frjoles molidos. Ho tanquem i en la forquilla segellem bé les vores.




Ho fregim i servim calentes per a que lo formatge de desfaci al mossegar.
I per acompanyar-les un bon cafè o un chiliguaro.


I com que sempre me quedo en més ganes de cuinar, me vaig emportar un dels meus souvenirs preferits:



A seguir cuinant!!  I viatjant! ;)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada