12/3/17

Jornades de la Galera 2017 a l'Antic Molí



Seguim en la galera!
I és que hem tingut lo plaer de tornar a l’Antic Molí a degustar lo menú de la galera d’aquest any.
I que dir que no sapigueu encara, si teniu l’oportunitat no dubteu en aprofitar aquests dies. 
 



A continuació  vos detallem alguns dels plats (conservem lo factor sorpresa) del més que complet menú de vint-i-dos plats, però sense dubte ho heu d’experimentar en los cinc sentits.

Per a començar ens van servir un cava rosat AT Roca. Personalment no sóc massa de cava, però aquest me va agradar com a aperitiu. Sempre se descobrix alguna cosa nova.


Cada secció de plats anava maridat en una selecció de vi blanc o cava. Vigileu si heu de conduir fins lluny! ;)

Vam començar pels snacks, primer los gelats i després los calents.

Mantega de galera amb brioix d’algues. Últimament són molts los xefs que aposten per confegir un plat d’aquestes característiques. Curiós vore com cadascú l’adapta al peix o crustaci que està treballant.


Galera en txangurro i globus esfèric. Molt bo.


Bombó de galera i pebrot vermell d’Alcanar. Espectacular.


Aspic tebi de galera amb verdures crudités i curri vermell Thai. Per a mi un plat fantàstic.


Després vam passar als plats principals.
Galera cuita a la planxa inversa amb tomàquet. Ajoblanco i salicòrnia. Jo tots los plats que continguen una tomaca bona i ben cuinada ja me guanyen. La combinació perfecta.


Fideus negres de galera amb escopinyes, tomàquet all i julivert. Un plat que tota la taula hagués desitjat tenir una paella plena al davant (i amb això ja ho dic tot).


Seguits dels plats principals calents.
Velouté de galera, anguila fumada, caviar d’arengada, bolets de cardo i fonoll. Mmmm!


I per acabar dos postres ben redons.
Lo primer i millor per a mi (però per a gustos colors), lo cruixent de panko amb gelat de galera, remolatxa, iogurt i pastanaga. Una combinació molt curiosa i deliciosa.


Tot acompanyat de diferents pans artesanats que ens anaven traient a la taula.TAmbé s'ha de dir, un molt bon servei de taula.

I per acabar un té o cafè.


I si voleu acabar de descobrir la resta de plats no dixeu de visitar l’Antic Molí, ja sigue per fer la galera, un dels seus menús degustació, carta o menú diari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada