10/4/17

Hummus de carabassa



L’hummus és un plat tant habitual a la nostra cuina del dia a dia que no me’n havia adonat que com a tal no el tinc al blog. Un dia d’aquests l’hauré de penjar...
Però avui von porto un fet en carabassa. Queda molt suau i està boníssim.



Ingredients:
200g cigrons cuits
300g carabassa cuita al forn
3 dents d’all
1c tahin
¼ llimona
Comí
Sal
Oli d’auliva
Primentó picant i dolç

Preparació:
Tradicionalment l’hummus es fa amb los alls en cru, però a mi m’agrada passar-los per la paella per a que perguen una mica la força i així tothom pugue gaudir del plat.
Saltegem en un xorret d’oli lo comí i los alls, després afegim los cigrons i ho remenem bé.
Després pelem la carabassa i la fem a trossos. La posem a un pot amb los cigrons, los alls, la cullerada de tahin, un xorro generós d’oli, sal al gust i la llimona escorreguda.
Ho triturem bé i servim en un xorret d’oli i lo primentó per damunt.


Aquí teniu també dues versions més de hummus:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada