19/6/17

Espaguetis al pesto genovès *Itàlia



Avui vos porto una recepta de pasta de temporada i cuinada d’una manera que natros no estem acostumats. A casa ens ha sorprès i està molt bona.



L’he treta del llibre “La cuchara de plata”, un clàssic indispensable si vos agrada la cuina italiana.

Ingredients:
350g espaguetis integrals
2 pataques
50g de bajoques redones
Per al pesto:
25 fulles grans d’aufapiga
2 dents d’all
5c oli d’auliva
25g de pecorino ratllat (com que no ne tenia, he posat més parmesà)
25g de parmesà ratllat

Preparació:
Fem lo pesto tot triturant l’aufapiga, l’all i l’oli. Després afegim lo formatge i tornem a triturar.
Pelem, rentem i tallem a bastonets les pataques.
Tallem a trossets les bajoques i les rentem bé també.
Posem una olla al foc en aigua i la fem bullir. Afegim les pataques, les bajoques si los espaguetis tot junt. 


Ho coem i quan estiguin al dente ho traiem del foc i escorrem.


Ho barregem tot en lo peto i servim.

Buon apetito!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada