17/9/17

Coca de carabassó i ceba






Ingredients:
Per a la massa:
500g farina d’espelta
10g sal
50ml oli d’auliva
300ml aigua
10g llevat

3 carabassons
1 ceba grossa (o 2 de menudes)
Romer
Sal
Pebre
Oli d’auliva


Preparació:
Barregem la farina, l’aigua, la sal i l’oli. Fer últim afegim lo llevat i formem una massa.


Ho tapem i dixem reposar una hora.


Pelem i tallem la ceba. La posem a sofregir a foc lent en un xorret d’oli, lo romer i salpebrem.


Rentem bé los carabassons i los ratllem. Los dixem escórrer per a que traguen l’excés d’aigua mentre reposa la massa.


Precalentem lo forn.
Estenem la massa a la mida de la llanda i la posem damunt d’un paper vegetal. Al damunt posem la ceba i després lo carabassó ratllat. Salpebrem lo carabassó, tirem un xorret d’oli i coem al forn uns 10-15 minuts a 220º.


Traiem del forn i dixem gelar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada